Om Surfkarmoy

Et dynamisk og fungerende websted har stor verdi for klubben. Publisering av Surfkarmoy.no og fylle det med interessant innhold er gøy, hvis flere bidrar blir Surfkarmoy.no enda bedre. Hovedhensikten er å informere om klubbens aktiviteter, fremme brettsport på Haugalandet, og ikke minst være en service for klubbens medlemmer.

Dersom noen kribler i fingrene etter å legge ut egne data, er det bare å sette i gang. Surfkarmoy.no er designet med gjennomgående bruk av farger, fonter og grafikk for å gi en helhet. Gjeldende design er gitt en “retro look” og det er holdt rent med websikre farger, enkle outlines og enkle grafiske elementer. Redaksjonen tar gjerne imot tekstdokumenter og bilder digitalt. Skulle skaperlysten være større har vi listet opp de farger og fonter som tillates brukt som basis for perioden 2003-2004.

Spesielt trenger redaksjonen hjelp til programmering av noen enkle databaser i Access. Redaksjonen er også på jakt etter noen som har lyst til å ha ansvaret for kite og bølgesurf delen, her står den enkelte fritt til å designe alt selv fra bunnen av. Forslag til grafikk, innhold, forbedringer etc sendes post@surfkarmoy.no

Takk til spilleautomater spesialisten Eirik på Vinnerspill.com som hjelpt til med websteddet.

Leave a Comment

About Chronicle

All the Lorem Ipsum generators on the Internet tend to repeat predefined an chunks as necessary, making this the first true generator on the Internet. All the Lorem Ipsum generators on the Internet tend to repeat predefined Lorem Ipsum as their default model text, and a search for web sites.